top of page
להתחברות
צפייה בנקודות
בית
חנות
קפה לבתי קפה
מותגי הקפה שלנו
SAQUELLA
CARRARO
PRIMO AROMA
מכונות קפה WEGA
POLARIS
PEGASO
OROION
יין
יין אדום
יין לבן
יין רוזה
יין כשר
אקדמיית הבריסטה
קורס בריסטה מקצועי
קו רס בריסטה ביתי
קורס לאטה ארט
קורס שיטות חליטה
קורס בריסטה פרטי
הכשרת צוות
סדנת קפה למשרדים
תוכן מקצועי
אודות
צור קשר
הצהרת נגישות
חיפוש
V60 - Pour Over - המדריך המלא
תוכן עניינים - רקע - מה מבדיל אותו מחליטות אחרות - יתרונות וחסרונות - מצרכים - דגשים חשובים - שלבי ההכנה רקע חשוב להבין ש-V60 זה שם של...
HEADWAY BARISTA ACADEMY
19 במאי 2022
זמן קריאה 3 דקות
Contact Us
First name
Last name
Email
Write a message
Submit
Thanks for submitting!
bottom of page